Участнички в Ергенът“ лъснаха на мартеници за днешния празник. Въпреки че

...
Участнички в Ергенът“ лъснаха на мартеници за днешния празник. Въпреки че
Коментари Харесай

Виктория от „Ергенът“ изгря върху мартениците

Участнички в „ Ергенът “ лъснаха на мартеници за днешния празник. Въпреки че риалити форматът едвам стартира, някои от момите към този момент имат голяма известност. Още след първите два епизода през предходната седмица обществените мрежи безусловно завряха от хиляди коментари - одобрителни, присмехулни или тежко възмутени.

Плъзнаха десетки мемета, като най-използваното лице за тези колажи бе на Виктория Асенова. Именно нейна фотография със странна физиономия украси мартеници.

Досега обикалях всички сергийки на площад „ Славейков “ в София, само че за жалост мартеничката с моята фотография я няма, по тази причина апелирам индивидът, който ги прави, да се свърже с мен, с цел да си купя и аз няколко броя, споделя участничката в профила си в ТикТок.

Виктория, която споделя за себе си, че работи като състезателен управител в БФС, провокира много мнения освен измежду феновете, само че и измежду останалите девойки в къщата. Освен за външния си тип тя отнася много рецензии и поради много злобните си мнения. Тя не стопира да недоволства и да роптае против съперничките си, тъй като едната била получила розова роза, друга била на среща с ергена по време на коктейла и никоя не е почтена за това внимание, с изключение на нея. А за същинската първа среща, на която Алек пристигна и взе Екатерина с хеликоптер, тя пожела хеликоптерът с красивото момиче в него да падне.

Освен странните мартеници с моми от „ Ергенът “ тази година не престават да се радват на огромен интерес направените от същински вълнени конци. Много от тях излизат от общоприетата визия - бяло и алено, като към тях са добавени съвсем всички цветове на дъгата. Различни мъниста, камъни и железни орнаменти са добавени към доста от разновидностите вид гривна, отбелязва вестник „ 24 часа “.



Мартеница с лика на Виктория от „ Ергенът “ (Снимка: Instagram)

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР